دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی با موضوع میکروبیولوژی و سم شناسی

نوع فایل
pdf | Word
79,000 تومان

وجود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب

Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco

مشخصات مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی :

موضوع به انگلیسی  : Occurrence and legislation of mycotoxins in food and feed from Morocco

موضوع به فارسی     : وجود و قوانین مربوط به ماده سمی مایکوتوکسین در مواد غذایی وارداتی از کشور مغرب

نویسندگان مقاله :  Abdellah Zinedine, Jordi Mañes

موضوعات مقاله  : میکروبیولوژی، سم شناسی، قارچ کپکی، مایکوتوکسین،قارچ اسپرگیلوس

تعداد صفحات      : متن انگلیسی این مقاله در 11 صفحه با فرمت پی دی اف (PDF) به همراه ترجمه فارسی آن در 33 صفحه با فرمت ورد (Word) قابل دانلود است.

چکیده فارسی :

مقاله انگلیسی با ترجمه فارسیمایکوتوکسین یکی از عوامل آلوده کننده طبیعی مواد غذایی و علوفه است که به وسیله کپکی از نوع قارچ اسپرگیلوس، قارچ کپکی سبز و فاساریوم ایجاد می گردد. تعداد مایکوتوکسین های شناخته شده که می توانند تاثیرات بدی بر سلامت انسان و حیوانات داشته باشند رو به افزایش است و مقررات مربوط به کنترل آن ها درمواد غذایی و علوفه نیز در سطح گسترده ای اعمال می گردد. کشور مراکش، کشوری در شمال آفریقاست که با دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس احاطه شده است. این کشور دارای هوایی با رطوبت و درجه حرارت بالاست که برای رشد کپک ها شرایط مناسبی را به وجود می آورد. این مقاله به بررسی میزان آلودگی و وجود مایکوتوکسین (برای مثال آفلاتوکسین، اوکراتوکسین A، و فاساریوم توکسین) در حبوبات، نان، شیر، ادویه، شراب، زیتون، گوشت سفید، میوه خشک و آجیل می پردازد…

: Abstract

مقاله انگلیسی با ترجمه فارسیMycotoxins are natural food and feed contaminants, mainly produced by moulds of genera Aspergillus, Penicillium and Fusarium. The number of mycotoxins known to exert toxic effect on human and animal health is constantly increasing as well as the legislative provisions taken to control their presence in food and feed. Morocco, a North African country, surrounded by the Mediterranean Sea and Atlantic Ocean, has a climate characterized by high humidity and high temperature which favor growth of moulds. This paper gives an overview about the contamination levels and the occurrence of some mycotoxins (e.g. aflatoxins, ochratoxin A, and Fusarium toxins) in cereals, bread, milk, spices, wine, olives, poultry feeds, dried fruits and nuts…

راهنمای خرید :
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.